Oil & Gas vacatures

Instrument Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Instrument Designer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05715

Junior Mechanical Engineer (voedingsindustrie)

We zijn op zoek naar een Junior Project Engineer (Process). Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Junior Project Engineer (Process) en mogelijk...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05710

Tekenaar Constructeur | Marine

Als Tekenaar Constructeur Piping werk je in een enthousiast team aan het ontwerpen en tekenen van leidingsystemen en werktuigbouwkundige installaties. Wil je meer weten neem dan aub contact...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05708

Process Engineer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Process Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05707

Sales Consultant | Industrie

Als Sales Consultant (Account Manager) kom je ons team versterken binnen de Industrie! Wil jij werken met leuke collega's, prachtig kantoor en waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen? Neem...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05705

Engineer NDT | Marine

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature NDT Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHRF05704

Primavera Planner (EPC Planner)

Als Primavera Planner (Engineer) ga je meewerken aan grote EPC projecten. Ben je toe aan een overstap of wil je meer weten over deze functie? Neem aub contact met Chain. (010-3133200)
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05602

Piping Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Piping Designer (Autoplant) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05600

Calculator | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Calculator en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 18-04-2018
Referentie nr:#CHAB05699

Tekenaar Elektrotechniek (Designer) | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Tekenaar Elektrotechniek (Designer) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 12-04-2018
Referentie nr:#CHRF05690

Technical Administrator (NDO specialist) | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Technical Administrator (NDO specialist) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 10-04-2018
Referentie nr:#CHNS05689

Piping Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Piping Designer (Industrie) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 05-04-2018
Referentie nr:#CHAB05687

Autocad Tekenaar (Piping)

Is het voor jou een grote uitdaging om in een nieuw op te zetten Site-team “Piping Re-Design” als Piping Tekenaar de (verouderde) technische documentatie van een (Petro-) chemische fabriek...
Gepubliceerd: 26-03-2018
Referentie nr:#CHAB05664

Structural Designer | Oil & Gas

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een ervaren Structural Designer | Industrie. Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Structural...
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#CHAB05653

Junior Electrical Engineer | Oil & Gas

Heb je een afgeronde HTS Elektrotechniek opleiding of heb je enkele jaren werkervaring? Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature...
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#CHAB05652
Zoekcriteria