Marine & Offshore vacatures

Instrument Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Instrument Designer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05715

Tekenaar Constructeur | Marine

Als Tekenaar Constructeur Piping werk je in een enthousiast team aan het ontwerpen en tekenen van leidingsystemen en werktuigbouwkundige installaties. Wil je meer weten neem dan aub contact...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05708

Engineer NDT | Marine

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature NDT Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHRF05704

Maintenance Engineer | Marine

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Maintenance Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05604

Primavera Planner (EPC Planner)

Als Primavera Planner (Engineer) ga je meewerken aan grote EPC projecten. Ben je toe aan een overstap of wil je meer weten over deze functie? Neem aub contact met Chain. (010-3133200)
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05602

Piping Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Piping Designer (Autoplant) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05600

Structural Designer | Oil & Gas

Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een ervaren Structural Designer | Industrie. Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Structural...
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#CHAB05653

Engineer E&I | Oil & Gas

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Engineer E&I en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#CHAB05651

Junior Engineer (Elektrotechniek)

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Junior Engineer Elektrotechniek en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 20-03-2018
Referentie nr:#CHAB05646

Junior QC Coördinator

Als Jr. QC Coördinator kom je te werken op de Quality Control afdeling van een internationale organisatie en ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en adviseren van de QC zaken voor de on-...
Gepubliceerd: 28-02-2018
Referentie nr:#CHAB05599

QHSE Engineer

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature QHSE Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 26-01-2018
Referentie nr:#CHRF05522
Zoekcriteria