Zoekresultaten

Projectmanager OV & VRI

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Projectmanager OV & VRI en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#CHSD05719

Instrument Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Instrument Designer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05715

Projectleider Elektrotechniek | Infra

Je bent Projectleider of is dit je volgende stap? Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Projectleider Elektrotechniek en mogelijk maak jij de...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05714

Senior Process Engineer (voedingsindustrie)

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Senior Process Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05713

Lead Engineer (voedingsindustrie)

Voor het kantoor te Leeuwarden zijn we op zoek naar een Lead Engineer met ervaring in de voedingsmiddelenindustrie. Meer weten, bel met 010-3133215.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05712

Project Manager (voedingsindustrie)

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Project Manager (voedingsindustrie) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05711

Junior Mechanical Engineer (voedingsindustrie)

We zijn op zoek naar een Junior Project Engineer (Process). Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Junior Project Engineer (Process) en mogelijk...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05710

Tekenaar Constructeur | Marine

Als Tekenaar Constructeur Piping werk je in een enthousiast team aan het ontwerpen en tekenen van leidingsystemen en werktuigbouwkundige installaties. Wil je meer weten neem dan aub contact...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05708

Process Engineer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Process Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05707

Sales Consultant | Industrie

Als Sales Consultant (Account Manager) kom je ons team versterken binnen de Industrie! Wil jij werken met leuke collega's, prachtig kantoor en waar ruimte is om jezelf verder te ontwikkelen? Neem...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05705

Engineer NDT | Marine

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature NDT Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHRF05704

Junior Electrical Engineer

Starters positie voor een Junior Engineer met Elektrotechnische achtergrond. Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de Junior Engineer en mogelijk maak...
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05612

Maintenance Engineer | Marine

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Maintenance Engineer en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05604

Primavera Planner (EPC Planner)

Als Primavera Planner (Engineer) ga je meewerken aan grote EPC projecten. Ben je toe aan een overstap of wil je meer weten over deze functie? Neem aub contact met Chain. (010-3133200)
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05602

Piping Designer | Industrie

Bezit jij de juiste hard en soft skills voor deze job? Solliciteer dan nu op de vacature Piping Designer (Autoplant) en mogelijk maak jij de volgende stap in je carrière.
Gepubliceerd: 2 dagen geleden
Referentie nr:#CHAB05600