Partners vertellen

Chain Technical Proffesionals heeft een aantal partners aan zich verbonden die ambitie, doorzettings- & zelfstartend vermogen, lef, overtuigingskracht en commercieel talent hebben. Ondernemen is voor de partners van Chain letterlijk een werkwoord. Wat zij er zelf niet in stoppen komt er ook zeker niet vanzelf uit. Maar andersom geredeneerd; met de juiste inzet staan ze zelf garant voor een glansrijke carrière. De partners van Chain zijn allemaal gedreven doorzetters, harde werkers en inventieve denkers veelal op tactisch en operationeel niveau. Met een praktische en daadkrachtige aanpak die leidt tot een specifieke toegevoegde waarde van kennis en kunde voor de partner en voor Chain.

We stellen graag een aantal partners aan je voor:

Stefan Guezen | Projectmanager

Chain heeft de keuze gemaakt om de bedrijfsvoering zo dynamisch, innovatief, transparant en kwalitatief mogelijk in te richten. Toekomstgericht waarbij de Recruitment technologie een passende flexibele automatiseringsoplossing moet bieden. Een opdracht die mij als zelfstandig ondernemer prima past. Een partnership met Chain kwam na een aantal weken al snel ter sprake. De missie en kernwaarden van Chain zijn dezelfde als die ik voor ogen heb en van waaruit ik zelf ook werk. We hebben hetzelfde DNA. Het Partnership is gebaseerd op de bereidheid om samen te werken aan een succesvolle formule binnen Chain. Dat voelde bij mij vanaf de eerste werkdag al als een samenwerking waarbij ik én gewaardeerd wordt én nog meer kan werken vanuit mijn kracht. Enerzijds zal ik natuurlijk mijn opdracht goed moeten uitvoeren maar anderzijds is er ruimte om mijn kennis in combinatie met mijn ervaring en empathie over de andere disciplines in te zetten. Mijn samenwerking als partner@chain leidt tot aanwijsbare resultaten en motiveert mij enorm!

Monique Verhoeven | Coach

Chain neemt duurzame inzetbaarheid serieus. Een bedrijf dat zo duidelijk haar missie naleeft, daar wil ik mij aan verbinden. Daarom heb ik binnen Chain de uitdaging opgepakt om Talent Management verder vorm te geven. De aandacht voor talentontwikkeling bij technische professionals is voor ons vanzelfsprekend. Wij geloven in het talent en de ambities van mensen. Het is onze gezamenlijke missie om dat talent te ontwikkelen bij onze eigen medewerkers en bij onze opdrachtgevers en partners. Met Chain Talent Management investeren we daarom voortdurend in kennis, vaardigheden en gedrag. Omdat we talent ten volle willen benutten en het beste uit mensen willen halen. En dit gunnen we onze opdrachtgevers en partners ook. Inmiddels hebben we ter ondersteuning van onze dienstverlening een ESF-subsidie gekregen. Ik heb als coach jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen. Ik ben gecertificeerd coach bij de School voor Coaching, en met mijn bedrijf is een gecertificeerd Center for Servant. Daar waar individuen, teams of hele organisaties vastlopen help ik mensen hun potentieel in kaart te brengen, ik geef hen zicht op de belemmerende patronen en help hen deze te doorbreken. Resultaat is mensen die beter in hun vel zitten, teams die prettiger met elkaar samenwerken waardoor zij effectiever en succesvoller zijn en organisaties die mooie resultaten behalen. Ieder mens heeft unieke kwaliteiten. Ieder mens wil leven vanuit passie en plezier. Samen met Chain geven we mensen grip op hun ambities.

Pascal Kriek | Recruiter

Sinds 1 oktober 2016 ben ik Partner@Chain. Ik vind het een uitdaging om professionals en opdrachtgevers aan elkaar te verbinden. De juiste man of vrouw op de juiste plek, daar wordt iedereen beter van. Chain Technical Professionals heeft mij, middels de samenwerkingsformule Partner@Chain, een mooie uitdaging geboden om als zelfstandig recruiter samen te ondernemen binnen de arbeidsbemiddeling. Hierdoor kan ik vanuit mijn kracht waarde toevoegen aan de dienstverlening van Chain en aan haar opdrachtgevers. Als Partner@Chain heb ik een prettige, succesvolle en resultaatgerichte samenwerking met Chain Technical Professionals weten op te bouwen en geeft deze formule Partner@Chain mij de vrijheid en flexibiliteit om te ondernemen binnen mijn persoonlijke en zakelijke ambities.